Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщение
    Колеги
    Някой от вас ходил ли е да гледа въпросната кола? Позастоя се доста на обяви, а в същото време е на добра цена и е втора серия.
    Аз търся 1,9, но тази ме кара да се замисля.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...98679761384964
    Дааа,ама нещо вече я няма.....
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Има я но на други линкове
      http://www.cars.bg/c709372

http://www.cars.bg/c789191
      Някой ходил ли е да я гледа?

Comment

• Тази май беше обсъждана назад в темата.....

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
          Тази май беше обсъждана назад в темата.....
          Дааа.. и то с не особено ласкави коментари,ама тогава цената беше 13999лв
          159 SW 2.4 Jtdm 2007
          156 TS 1.8 1999
          Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

• То какво излиза накрая... В Бг няма значение за колко пари си търсиш 159-ка, понеже всичките са дроп сарма,просто някоя и друга изглеждат прилично на външен вид и на снимки
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Е вие какво искате - чисто нова струва 50к+.
              На 5-6 години ви я дават за 10к.
              Искате да изглежда и ДА Е като чисто нова.
              Не виждам защо изобщо вярвате в дядо коледа
              ALFA 156 1.9JTD '98
              ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

• Като искате читава 159, ще отпуснете джоба и ще намерите....
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
                  Е вие какво искате - чисто нова струва 50к+.
                  На 5-6 години ви я дават за 10к.
                  Искате да изглежда и ДА Е като чисто нова.
                  Не виждам защо изобщо вярвате в дядо коледа
                  Колега,аз продадох 155-ца която изглеждаше по-добре(козметично) от 90% от 159-ките които са на пазара в момента
                  EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                  EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                  NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• това за 155-цата е било в твоите очи и глава, защото ти си си я гледал и правил

Както ви казаха, не може да очаквате от кола, която като нова струва 60-65-70 хил. лева (точно 65 ако е с кожа, босе и някоя друга екстричка), да ви я дадат след 5 години на 1/6та от цената и да очаквате машина в топ състояние те хората доматите с колците ги ядат
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                      Колега,аз продадох 155-ца която изглеждаше по-добре(козметично) от 90% от 159-ките които са на пазара в момента
                      Даммммм.....има го и този момент......
                      Чудя се тия коли от некви тотал мърлячи ли са карани или нещо си куца в материалите на тия 159-ки.

На брат ми Маздата е 94 г. а интериора е като чисто нов спрямо тия 159 дето се продават тук.

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Като искате читава 159, ще отпуснете джоба и ще намерите....
                      Това е друга истина но........

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                        Даммммм.....има го и този момент......
                        Чудя се тия коли от некви тотал мърлячи ли са карани или нещо си куца в материалите на тия 159-ки.

На брат ми Маздата е 94 г. а интериора е като чисто нов спрямо тия 159 дето се продават тук.

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

Това е друга истина но........
                        По принцип някои материали в 159 не са особено читави,но други са.Определено обаче е сглобена в пъти по качествено от предходните и модели.Старите коли не ги гледайте,там всички производители все още са мислели за удобството и мнението на хората да речем след 10 г.,и са ползвали по-качествени материали.Сега ги правят да избутат гаранцията и после да мязат на дроб сърма.На тъщата Гоуфо пети номер,на 4-та година му бяха изтъркани половината копчета по таблото,а днес след 9 години,ако не знаеш как да си настроиш климатроника,освен ако не го знаеш наизуст-вече нищо не пише по копчетата.

П.С.Хубава и запазена 159 интериорно можеш да си купиш до 3-4 годишен екземпляр,после почват да се износват бързичко .Въпреки това,аз като изпрах мойта преди 1 месец,стана като нова,е и аз си я пазя доста..................
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                          То какво излиза накрая... В Бг няма значение за колко пари си търсиш 159-ка, понеже всичките са дроп сарма,просто някоя и друга изглеждат прилично на външен вид и на снимки
                          Топло, топло.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Като искате читава 159, ще отпуснете джоба и ще намерите....
                            Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            това за 155-цата е било в твоите очи и глава, защото ти си си я гледал и правил

Както ви казаха, не може да очаквате от кола, която като нова струва 60-65-70 хил. лева (точно 65 ако е с кожа, босе и някоя друга екстричка), да ви я дадат след 5 години на 1/6та от цената и да очаквате машина в топ състояние те хората доматите с колците ги ядат
                            Съгласен съм. Горе-долу това е истината в кратка версия.
                            Аз имам оригиналната оферта от Милано Мотърс за моята кола и там сумата е космическа, около 90 000лв.!!

Вижте, 59-ката не е 56-ца. Окачването е в пъти по-добро, а дизелите са пословично здрави, най-вече 1.9. В комбинация с по-качествената изработка за която говори Мурджев и страхотния дизайн се получава един доста приличен автомобил. А, всички знаем, сравнително безпроблемна 7-8 годишна кола на колко километра е реално и колко е поддържана...поне в повечето случаи.
                            Mercedes ML 63 AMG 07'
                            159 TI 2.4JTDm SW 09'
                            156 2.0 20V Turbo
                            VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                              Съгласен съм. Горе-долу това е истината в кратка версия.
                              Аз имам оригиналната оферта от Милано Мотърс за моята кола и там сумата е космическа, около 90 000лв.!!

Вижте, 59-ката не е 56-ца. Окачването е в пъти по-добро, а дизелите са пословично здрави, най-вече 1.9. В комбинация с по-качествената изработка за която говори Мурджев и страхотния дизайн се получава един доста приличен автомобил. А, всички знаем, сравнително безпроблемна 7-8 годишна кола на колко километра е реално и колко е поддържана...поне в повечето случаи.
                              Това за дизелите нещо не го хванах По-подробно би ли обяснил ?
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Това за дизелите нещо не го хванах По-подробно би ли обяснил ?
                                Кое точно не разбра, да ти го удебеля
                                з-д-р-а-в-и
                                Така по-добре ли е?
                                Mercedes ML 63 AMG 07'
                                159 TI 2.4JTDm SW 09'
                                156 2.0 20V Turbo
                                VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                                sigpic

Comment

Working...
                                X